Πηγές έμπνευσης - Δημιουργοί

Καταξιωμένοι δημιουργοί, καλλιτέχνες και γραφίστες μέσα από προσωπικές τους ιστοσελίδες παρουσιάζουν το έργο τους, είτε αυτό είναι καλλιτεχνικό είτε γραφιστικό. 

 • Auger & Loizeau Open or Close

  Ιστοσελίδα των James Auger και Jimmy Loizeau με πλούσιο υλικό απο συλλογές με προσωπικά τους έργα, δημοσιεύσεις, συμμετοχές σε εκθέσεις και ομιλίες. Έχουν δημισιεύσει και εκθέσει έργα τους στο MoMA, Νέα Υόρκη, στο 21_21, Τόκιο, στο The Science Museum, Λονδίνο, στο The National Museum of China, Πεκίνο, κα στο Ars Electronica festival, Λίντζ.

  Auger & Loizeau

   

 • Bruce Mau Design Open or Close

  Μια απο τις μεγαλύτερες σχεδιαστικές φίρμες που ασχολείται με την ανάδειξη και διαφήμιση επιχειρήσεων, μαρκών και φυσικών περιβάλλοντων.

  Bruce Mau Design

   

 • Martí Guixé Open or Close

  Ιστοσελίδα του καταξιωμένου καλλιτέχνη Martí Guixé.

  Martí Guixé

   

 • Mr jones watches Open or Close

  Μια απο τις πιο γνωστές μάρκες ρολογιών με έδρα της το Λονδίνο.

  Mr jones watches

   

 • Noam Toran Open or Close

  Ιστοσελίδα του καταξιωμένου καλλιτέχνσ Noam Toran.

  Noam Toran

   

 • Sagmeister & Walsh Open or Close

  Οι Sagmeister & Walsh είναι μια απο τις πιο γνωστές σχεδιαστικές φίρμες που ασχολείται με διαφημίσεις, ιστοσελίδες, εφαρμογές, ταινίες, βιβλία και αντικείμενα σχεδιασμένα με βάση τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

  Sagmeister & Walsh

   

 • Studio Makkink & Bey Open or Close

  Ιστοσελίδα του Studio Makkink & Bey, που ιδρύθηκε απο τον αρχιτέκτονα Rianne Makkink και το σχεδιαστή Jurgen Bey. Το στούντιο ασχολείται με διάφορους τομείς των εφαρμοσμένων τεχνών και έχει αναλάβει έργα που έχουν να κάνουν με το δημόσιο χώρο, το σχεδιασμό διάφορων προϊόντων, την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό εκθέσεων κ.ά.

  Studio Makkink & Bey

   

 • Troika Open or Close

  Οι Conny Freyer, Eva Rucki και Sebastien Noel είναι οι δηιουργοί του "Troika since 2003" και εργάζονται μαζί ως καλλιτεχνική ομάδα.

  Troika

   

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεστε τους όρους μας. Θέλω να μάθω περισσότερα