Έννοιες - Ορισμοί

Η "αρχή σχεδιασμού", η "σχεδιαστική σκέψη", η "αρχιτεκτονική σχεδιαστική αξία" είναι κάποιες απο τις βασικότερες έννοιες που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση, το σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός έργου, είτε αυτό είναι καλλιτεχνικό, αρχιτεκτονικό, ή γραφιστικό. 

 • Architectural Acoustics Open or Close

  Η έννοια "architectural acoustics" αφορά περισσότερο τον κλάδο του ακουστικού σχεδιασμού και επικεντρώνεται στην ακουστική εσωτερικών χώρων, στον έλεγχο του ήχου και τη σχέση του με το "κέλυφος" του κτιρίου κ.ά.

  Architectural Acoustics

   

 • Architectural Design Values Open or Close

  Οι αρχιτεκτονικές σχεδιαστικές αξίες λαμβάνονται υπόψη κατά το σχεδιασμό οποιουδήποτε έργου, αρχιεκτονικού ή καλλιτεχνικού και κατηγοριοποιούνται σε αξίες αισθητικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, οικονομικές κ.ά. 

  Architectural Design Values

   

 • Design Disciplines Open or Close

  Οι διάφοροι κλάδοι που έχουν να κάνουν με σχεδιασμό όπως οι γραφικές τέχνες, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός φωτισμού, ο βιομηχανικός σχεδιασμός, η γραφιστική σχεδίαση κ.ά. περιγράφονται παρακάτω.

  Design Disciplines

   

 • Design Methods Open or Close

  Η παρακάτω ιστοσελίδα αναφέρεται στη σχεδιαστική μέθοδο, δηλαδή τη λογική, τη διαδικασία και τα βήματα που ακολουθούνται για τη σχεδιαστική λύση.

  Design Methods

   

 • Design Thinking Open or Close

  Στην παρακάτω ιστοσελίδα περιγράφεται η έννοια της σχεδιαστικής σκέψης.

  Design Thinking

   

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεστε τους όρους μας. Θέλω να μάθω περισσότερα