Εκθέσεις

Ιστότοποι ειδικά σχεδιασμένοι για την ενημέρωση και την ψηφιακή παρακολούθηση εκθέσεων καλλιτενικών, γραφιστικών και αρχιτεκτονικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αυτό της MoMA The Museum of Modern Art που επιτρέπει στο χρήστη να περιηγηθεί μέσα στο διαδραστικό περιβάλλον και να δει την έκθεση Design and the Elastic Mind. 

 

 • Design Museum Open or Close

  Ιστότοπος του Design Museum με περιεχόμενο πάνω στο σύγχρονο design και κάθε μορφή που μπορεί αυτό να πάρει από την αρχιτεκτονική και τη μόδα, έως τη γραφισκτική σχεδίαση, το βιομηχανικό σχέδιο και το σχεδιαμσό αντικειμένων.

  Design Museum

   

 • MoMA: Design and the Elastic Mind Open or Close

  Ένα απο τα πιο σημαντικά παράδειγματα σύγχρονης έκθεσης αποτελεί αυτό της MoMA The Museum of Modern Art, που επιτρέπει στο χρήστη να περιηγηθεί μέσα στο διαδραστικό περιβάλλον και να δει την έκθεση Design and the Elastic Mind. Στην ψηφιακή έκθεση παρουσιάζονται 300 έργα καλλιτεχνών και 50 ακόμα που δεν παρουσιάστηκαν στην επίσημη έκθεση.

  MoMA: Design and the Elastic Mind

   

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης σας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα αποδέχεστε τους όρους μας. Θέλω να μάθω περισσότερα